Wie zijn wij

Trainingfabriek

Trainingfabriek biedt een geïntegreerde crossmediale telefoonmarketing aanpak. Dit uit zich in een aantal specifieke kenmerken.

  • We zijn vooral gericht op de zakelijke markt (B2B).
  • Alle nieuwste ontwikkelingen volgen we zeer nauwkeurig. Om de laatste ontwikkelingen mee te nemen naar onze opdrachtgevers doen we voortdurend aan research en development.
  • We zijn doortastend en kiezen zelden voor conventionele oplossingen. Onze focus ligt op steeds veranderende manieren van communiceren in de markt.
  • We zijn duurzame denkers en gaan respectvol met onze om  geving om. Kwalitatieve oplossingen van communiceren  worden hierdoor ontwikkeld en geïmplementeerd.

Wij bieden

  • Trainingen
  • Salesondersteuning
  • Software  

De Trainingfabriek kent 4 mogelijkheden

1 Wij doen het werk voor u.
2 Wij trainen u.
3 We doen het werk samen met u.

Uw doelgroep en doelstelling bereiken

Met de trainingfabriek gaan wij de dialoog aan met uw klant. Zo zoeken we bijvoorbeeld voor u uit: waar uw klanten zijn, wat uw klanten willen en wat uw klanten nodig hebben. Omdat we duurzaam en respectvol met uw klanten omgaan, ontstaat er een kwalitatief hoogstaande dialoog. Dit zorgt voor een goed contact tussen u en de klant. En op belangrijke beslissingsmomenten zijn wij erbij. Het is onze missie om u hierbij effectief te ondersteunen, trainen of coachen.

Missie en visie

Omdat wij onze klanten succesvol willen maken, bieden we een geïntegreerde totaalaanpak. En natuurlijk wilt u uw doelgroep optimaal bereiken. Daarom is er naast visuele communicatie ook een marketingaanpak nodig.

Motto

Visie is vorm en vorm is visie. Met een geïntegreerde crossmediale aanpak bereiken we een succesvol rendement voor het bedrijfsleven en non-profitorganisaties.

 

Ik wil vrijblijvend kennis maken

3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.